Η ελίν πρωτοπορεί και δίνει μία οριστική λύση στο πρόβλημα της βακτηριακής μόλυνσης του πετρελαίου. Είναι η πρώτη εταιρεία που διαθέτει diesel το οποίο διαλύει τη μικροβιακή μόλυνση εξασφαλίζοντας καθαρό κινητήρα και μειωμένο κόστος συντήρησης χωρίς να απειλεί την υγεία και το περιβάλλον.

Πώς λειτουργεί η τεχνολογία συνδυασμού αμινών

Διαλύει τη μικροβιακή μόλυνση καθώς διασπά την κόλλα που συγκρατεί την αποικία των βακτηρίων, απομονώνει και διασκορπίζει τους μικροοργανισμούς οι οποίοι τελικά περνούν μέσα από το σύστημα καυσίμου και καίγονται.

Προλαμβάνει τη δημιουργία νέας μόλυνσης αφού δεν επιτρέπει στα βακτήρια να κολλήσουν μεταξύ τους και να δημιουργήσουν λάσπη.

Ολοκληρωμένο Σύστημα Διασφάλισης Ποιότητας

Ξεκινώντας το 1997 μία πρωτοποριακή συνεργασία με το εργαστήριο καυσίμων του Ε.Μ.Π., η ελίν του ανέθεσε τον έλεγχο της ποιότητας των καυσίμων όλων των πρατηρίων της. Σήμερα το Ε.Μ.Π. έχει αναλύσει πάνω από 50.000 δείγματα καθιστώντας την ελίν ως την εταιρεία που κατάφερε να καταπολεμήσει συνολικά τη νοθεία στο δίκτυο της.

Η τεχνολογία συνδυασμό μηνών που χρησιμοποιείται στο diesel Crystal βραβεύτηκε για τις αντιδιαβρωτικές της ιδιότητες από την Petroleum Marketers Association of America.

ελίν Petroleum Marketers Association of America