Η πρωτοποριακή αμόλυβδη βενζίνη από την ελίν σας προσφέρει περισσότερη οικονομία για να πάτε πιο μακριά.

 Έως και 1.000 περισσότερα χιλιόμετρα το χρόνο

Η μοναδική φόρμουλα της crystal unleaded επιτυγχάνει σημαντική οικονομία καυσίμου, η οποία φτάνει έως και 5,1%.(6) Αυτό για εσάς σημαίνει πολλά παραπάνω δωρεάν χιλιόμετρα.(7)

Μεγαλύτερη διάρκεια ζωής και μειωμένα έξοδα συντήρησης

Οι τριβές στον κινητήρα μειώνονται έως και 77%, γεγονός που συμβάλλει στη μακροζωία του και στην ανάγκη για πιο αραιά διαστήματα συντήρησης.

 --
(1)Σύμφωνα με δοκιμή που διεξήχθη σε VW Golf 1.6 FSI, η μέση βελτίωση της επιτάχυνσης ήταν 8,1%.
(2) Το τεστ έγινε σε κινητήρα VW Golf 1.6 FSI, ο οποίος πριν από το τεστ είχε διανύσει 160.000 χιλιόμετρα και στη συνέχεια κατανάλωσε crystal unleaded για άλλα 2.000 χιλιόμετρα. Το ακριβές ποσοστό της αύξησης της ιπποδύναμης μπορεί να διαφέρει ανάλογα με τον τύπο του αυτοκινήτου, τις συνθήκες και το είδος οδήγησης.
(3)Το φορτηγό είναι 18 μέτρα και κινείται με 64 χλμ/ ώρα. Το κόκκινο αυτοκίνητο κινείται με 92 χλμ/ ώρα, ενώ το πράσινο λόγω της crystal unleaded κινείται με 94 χλμ/ ώρα, ενώ και τα δύο ΙΧ προσπερνούν με 4η ταχύτητα και χρειάζονται 11 μέτρα πριν και 11 μέτρα μετά το φορτηγό για την προσπέραση. Το ακριβές ποσοστό της αύξησης της επιτάχυνσης μπορεί να διαφέρει ανάλογα με τον τύπο του αυτοκινήτου, τις συνθήκες και το είδος οδήγησης.
(4) Το τεστ έγινε σε αυτοκίνητο Mercedes, σύμφωνα με το πρωτόκολλο CEC-F-05. Το ακριβές ποσοστό της μείωσης των επικαθίσεων μπορεί να διαφέρει ανάλογα με τον τύπο του αυτοκινήτου, τις συνθήκες και το είδος οδήγησης.
(5) Στο θάλαμο καύσης. 
(6) Το τεστ έγινε σε VW 1.6 Golf, σε δοκιμές σύμφωνα με τους κύκλους οδήγησης European ECE 1505 & USTP75. 
(7) Τα 1.000 χιλιόμετρα αναφέρονται σε δοκιμή που έγινε σε VW 1.6 Golf, σε κύκλους οδήγησης European ECE 1505 & USTP75 και με το όχημα να έχει διανύσει 20.000 km/ χρόνο. Τα ακριβή παραπάνω χιλιόμετρα μπορούν να διαφέρουν ανάλογα με τα ετήσια χιλιόμετρα, τον τύπο του αυτοκινήτου, τις συνθήκες και το είδος οδήγησης.