Η πρωτοποριακή αμόλυβδη βενζίνη από την ελίν προσφέρει απόλυτη προστασία, γιατί η περιουσία σας το αξίζει!

Με συνεχή χρήση της crystal unleaded, ο κινητήρας διατηρείται καθαρός έως και 99%

  1. Καθαρίζει γρήγορα τις βαλβίδες εισαγωγής και τα μπεκ ψεκασμού σε κάθε τύπο κινητήρα (PFI & DIG).
  2. Αποτρέπει το σχηματισμό μαύρης λάσπης (black sludge)(5)
  3. Διατηρεί τα φίλτρα καθαρά
  4. Προστατεύει από τη διάβρωση
  5. Μειώνει τις εκπομπές ρύπων κατά 32%

 --
(1)Σύμφωνα με δοκιμή που διεξήχθη σε VW Golf 1.6 FSI, η μέση βελτίωση της επιτάχυνσης ήταν 8,1%.
(2) Το τεστ έγινε σε κινητήρα VW Golf 1.6 FSI, ο οποίος πριν από το τεστ είχε διανύσει 160.000 χιλιόμετρα και στη συνέχεια κατανάλωσε crystal unleaded για άλλα 2.000 χιλιόμετρα. Το ακριβές ποσοστό της αύξησης της ιπποδύναμης μπορεί να διαφέρει ανάλογα με τον τύπο του αυτοκινήτου, τις συνθήκες και το είδος οδήγησης.
(3)Το φορτηγό είναι 18 μέτρα και κινείται με 64 χλμ/ ώρα. Το κόκκινο αυτοκίνητο κινείται με 92 χλμ/ ώρα, ενώ το πράσινο λόγω της crystal unleaded κινείται με 94 χλμ/ ώρα, ενώ και τα δύο ΙΧ προσπερνούν με 4η ταχύτητα και χρειάζονται 11 μέτρα πριν και 11 μέτρα μετά το φορτηγό για την προσπέραση. Το ακριβές ποσοστό της αύξησης της επιτάχυνσης μπορεί να διαφέρει ανάλογα με τον τύπο του αυτοκινήτου, τις συνθήκες και το είδος οδήγησης.
(4) Το τεστ έγινε σε αυτοκίνητο Mercedes, σύμφωνα με το πρωτόκολλο CEC-F-05. Το ακριβές ποσοστό της μείωσης των επικαθίσεων μπορεί να διαφέρει ανάλογα με τον τύπο του αυτοκινήτου, τις συνθήκες και το είδος οδήγησης.
(5) Στο θάλαμο καύσης. 
(6) Το τεστ έγινε σε VW 1.6 Golf, σε δοκιμές σύμφωνα με τους κύκλους οδήγησης European ECE 1505 & USTP75. 
(7) Τα 1.000 χιλιόμετρα αναφέρονται σε δοκιμή που έγινε σε VW 1.6 Golf, σε κύκλους οδήγησης European ECE 1505 & USTP75 και με το όχημα να έχει διανύσει 20.000 km/ χρόνο. Τα ακριβή παραπάνω χιλιόμετρα μπορούν να διαφέρουν ανάλογα με τα ετήσια χιλιόμετρα, τον τύπο του αυτοκινήτου, τις συνθήκες και το είδος οδήγησης.